Fata cu Flori de Hârtie

Evenimente & Ateliere

Atelier Ornamente de Crăciun: Fulgi de Zăpadă Quilling| 22 - 23 noiembrie 2019

Vom face împreună fulgi de zăpadă din hârtie, folosind tehnica quilling. Vei putea folosi aceste ornamente pentru a decora bradul de Crăciun sau pentru a le face cadou celor dragi.

Atelierele au loc vineri și sâmbătă (22 – 23 noiembrie) pe Calea Călărași 139, București. Pentru înscrieri, te invit să mă contactezi într-un mesaj privat, sau printr-un email la salut@fatacufloridehartie.ro. Click pe Hai și tu pentru mai multe detalii.

Atelier Quilling: Învață Cum Să Faci Fulgi de Zăpadă din Hârtie| 25 - 26 octombrie 2019

Vom face împreună fulgi de zăpadă din hârtie, folosind tehnica quilling. Vei putea folosi aceste ornamente pentru a decora bradul de Crăciun sau pentru a le face cadou celor dragi.

Atelierele au loc vineri și sâmbătă (25 – 26 octombrie. Sold out pe 26 octombrie) pe Calea Călărași 139, București. Pentru înscrieri, te invit să mă contactezi într-un mesaj privat, sau printr-un email la salut@fatacufloridehartie.ro

Creative Open Doors | 26 - 27 octombrie 2018

Vă întâmpinăm, cu ocazia Creative Open Doors, noi – I WOOD BE , Infinity Covers și Circul Magic Fata DIY , în perioada 26-27 octombrie 2018 în intimitatea spațiului nostru creator. 

Craft Sale | 26 - 30 octombrie 2018

Dacă ești o persoană creativă și îți place să creezi cu mâinile te invit la Craft Sale. Timp de cinci zile poți să cumperi la preț cu discount tot felul de materiale utile pentru oamenii creativi.

Atelier Fulgi de Hârtie | 27 octombrie 2018

Hai la atelier pe 27 octombrie să ne jucăm împreună cu câteva coli de hârtie, și, în joaca noastră, să creăm niște fulgi mari și boemi.

Atelier Coronițe cu Flori de Hartie | 22 aprilie 2018

Te invit duminică, 22 aprilie, la ceainăria BERNSCHUTZ&Co Gradina Icoanei. Tea Hub&more. să celebrăm primăvara cu flori și coronițe 🌸🌸🌸. Îți voi arăta pas cu pas cum se creează acestea, iar la sfârșitul atelierului vei pleca purtând pe cap o coroniță veselă, din flori create chiar de tine.

Atelier Creativ Flori de Hârtie | 4 martie 2018

Îți voi arăta pas cu pas cum se creează acestea, iar la sfârșitul atelierului vei știi de ce ustensile ai nevoie, cum să creezi o floare frumoasă și simplă sau cum să folosești florile de hârtie pentru decorațiuni și alte proiecte DIY.

Vezi și