Îți place să meșterești? Atunci kiturile hobby sunt pentru tine

Dacă ești un crafter pasionat, atunci ești ca mine. Curios și dornic să înveți mereu lucruri noi, să încerci proiecte și materiale noi. La tine m-am gândit când am pregatit aceste kituri hobby. Scopul lor este să te invite la creație, să te relaxeze și să te ajute să meșterești cu spor. Ți-am pregătit și materiale pentru scrapbooking, tot felul de etichete și forme de hârtie.

Kituri hobby cu hârtie

Am o mică-mare obsesie cu hârtia și îmi place să meșteresc tot feluri de lucruri, dar stelele și florile de hârtie îmi sunt cele mai dragi. Dar suficient despre obsesiile mele, iată ce ți-am pregătit:

Kit Stele 3D

Dacă îți plac stelele și îți petreci serile meșterind tot felul de lucruri cu propriile mâini, acest kit hobby o să fie pe gustul tău.  Kitul conține elemente de hârtie pentru 3 stele de hârtie 3D în cea mai dragalasa nuanta de auriu metalizat.

42 lei

Kit Floare

Sunt atât de frumoase florile încât este o plăcere să transformi hârtia în petale.

Kitul conține elemente de hârtie pentru 3 flori de hârtie, modele și culori diferite.

46 lei

Scrisoare pentru Mos Craciun

Cei mici vor adora acest kit. Contine un plic dragalas cu adresa mosului, hartia pentru scrisoare care pe verso are un bradut care asteapta sa fie colorat si un mix de braduti, stelute, cerculete si fulgi de hartie.

20 lei (3 lei donatie)

Kituri pentru scrapbooking

Daca esti fan scrapbooking sau pur si simplu nu rezisti la tot felul de etichete si decupaje, aceste kituri sunt pentru tine. Alege-l pe cel dorit si scrie-mi la salut@fatacufloridehartie.ro.

Etichete Kraft

etichete-kraft-pentru-hobby-scrapbooking

10 etichete hartie kraft 300 gmp perforate

11 lei

Set fluturi

Mix 50 de fluturi, diverse culori, hartie 80 – 200 gmp

Set fulgi de zăpadaă

50 de fulgi de zapada, hartie alba 200 gmp

9 lei