Salut!

Bine ai venit. Eu sunt Monica și îmi place foarte mult să creez cu ajutorul hârtiei.

La bază sunt om de comunicare și când nu mai pot să stau cu ochii în ecrane, evadez pentru câteva ore într-o activitate creativă. De-a lungul anilor (sunt aproape 10 ani de când tot meșteresc) am încercat tot felul de tehnici și materiale, dar hârtia mi s-a potrivit cel mai bine.

Am început timid cu origami și apoi m-am îndrăgostit de quilling. Timp de 8 – 9 ani am făcut creații quilling sub numele Circul Magic Quilling. M-am jucat ani de zile printre culori, forme și tot felul de hârtii. De ceva timp am descoperit florile de hârtie și scrapbookingul. Și nu mă mai pot opri din meșterit.

Ce e de descoperit pe aici

Toată ziua meșteresc câte ceva. Pasiunea mea sunt florile de hârtie, dar nu mă opresc aici. Am încercat tot felul de proiecte DIY – de la cusut trăistuțe, la facut vaze din ciment și chiar felicitări cu creioane de ceară topite.

Postez des pe blog tutoriale și colecții inspiraționale. Sigur o să găsești ceva inspirație pe aici.

Kituri hobby pentru oameni creativi

Dacă îți plac stelele și îți petreci serile meșterind tot felul de lucruri cu propriile mâini, acest kit hobby o să fie pe gustul tău.

Decoruri cu flori pentru petreceri

Florile au ele ceva magic. Ne înseninează ziua imediat și ne oferă cele mai frumoase priveliști. La petreceri, florile sunt esențiale. Dar cum ar fi să îți bucuri invitații cu un mare decor cu flori? De hârtie, ce-i drept, dar super frumoase.

Închiriez pereți cu flori de hârtie pentru tot felul de petreceri. Intră să vezi ce pereți cu flori sunt disponibili pentru închiriere.

Scroll to Top