Inspirational de Craciun: citate si mesaje pentru cei dragi

“De Craciun toate drumurile duc spre casa .”
Marjorie Holmes
Acesta mi se pare cel mai frumos citat si de fapt principalul motiv pentru care facem un efort sa sarbatorim Craciunul impreuna cu cei dragi, chiar daca suntem de parere ca a devenit o sarbatoare prea comerciala. Am descoperit spiritul Craciunului abia acum cativa ani, spuneti-i maturizare sau dor de casa, pentru ca de cativa ani am petrecut prea putine zile acasa, alaturi de prieteni si de familie. 

In general imi place sa fac cadouri iar de Craciun o pot face fara ca ceilalti sa se simta prost. Tot mai multi oameni nu stiu cum sa reactioneze la gesturi simple, pline de candoare: un cadou simplu, un gest de prietenie si consideratie. Mi-am adaptat modul in care daruiesc dupa aceasta reactie, si acum printre cadourile pe care le fac se numara si mesaje, motivationale, inspirationale. 
Spuneti-le cum vreti, dar o vorba calda poate fi cel mai frumos cadou pe care il putem oferi, mai ales ca nu ne costa nimic! Si as avea o sugestie: nu va limitati doar la a trimite mesajul de Craciun din ziua de Craciun, mesajul acela generic. Spuneti ceva din inima, transmiteti un mesaj sincer mai ales celor dragi pentru ca suntem fericiti atunci cand ii facem pe ceilalti fericiti. 
Iata cateva dintre citatele care pe mine m-au inspirat:
“Cel mai frumos cadou de Craciun il reprezinta fericirea unei familii strans unite in jurul bradului de Craciun.”
Burton Hills

“Copilaria consta in a crede ca, printr-un brad de Craciun si cativa fulgi de nea, poti schimba intreaga lume.”
Andre Laurendeau

“Mii de luminite ardeau pe crengutele verzi , alaturi de poze in culori vesele , exact asa cum vazuse ea in vitrinele inalte ale magazinelor.Micuta fata si-a intins mainile catre ele si chiar atunci flacara batului de chibrit s-a stins.Luminitele pomului de Craciun se ridicau mai sus , tot mai sus , iar ea le vedea acum precum stelele paradisului…”
Hans Christian Andersen (Fetita cu chibrituri)

“Cel care nu are Craciunul in inima , nu il va gasi niciodata sub ramurile unui brad de Craciun.”
Roy L.Smith

“Nu iti face niciodata griji despre marimea bradului de Craciun.In ochii copiilor este intotdeuna inalt de 100 de metri.”
Larry Wild

“Ma uitam , in acea seara , la ceata vesela de copii adunati in jurul acelei frumoase jucarii germane , bradul de Craciun.Pomul fusese asezat in mijlocul unei mari mese rotunde si se ridica cu mult deasupra capetelor lor.Era luminat minunat de o multime de micute lumanari si peste tot in ramuri sclipeau si scanteiau obiecte stralucitoare.”
Charles Dickens

“Acum am ajuns un batran pom de Craciun , cu radacinile moarte.Ei vin la mine si , pe masura ce imi cad acele de pe ramuri, le inlocuiesc cu medalii.”
Orson Welles

Nu conteaza daca bradul de Craciun este natural , din plastic sau aluminiu.Cu adevarat important este ca el sa fie impodobit cu zambete.”
J. Allen Harrison

“Bradul perfect de Craciun ? Toti pomii de Craciun sunt perfecti !”
Charles N. Barnard

“Craciunul este perioada din an in care iti este dor de casa , chiar daca esti acasa”.
Carol Nelson

“Cine nu are Craciunul in adancul inimii sale , nu il va gasi niciodata sub un brad de Craciun.”
Roy L. Smith

Braduti de craciun de hartie. Ii poti cumpara aici
“Copii , Craciunul nu este o intalnire cu Mosul , ci un spirit prezent (sau nu ) in inimile noastre.”
Mary Ellen Chase

“Cel mai frumos cadou adus sub un brad de Craciun : o familie fericita unita prin iubire si afectiune .”
Burton Hillis

“Craciun fericit , fericit , care ne poate inapoia iluziile copilariei ; care ii poate reaminti unui varstnic placerile tineretii ; care poate transmuta marinarul si calatorul , peste sute de mile , direct in sanul cald si linistit al familiei .”
Charles Dickens

“Un giumbusluc de Craciun pentr-un sarman
Poate-aduce veselie timp de-un an .”
Walter Scott

“Voi onora Craciunul in inima , si voi incerca sa-l tin treaz acolo de-a lungul unui intreg an .”
Charles Dickens

“Nu va ingrijorati niciodata asupra inaltimii bradului de Craciun : pentru copii el va parea intotdeuna mai mare decat Himalaya.”
Larry Wilde

“Craciunul este perioada din an in care aprindem focul ospitalitatii in camine , si flacara binevointei in adancul inimii noastre.”
Washington Irving

“Craciunul nu consta in a ne deschide cadourile catre cei iubiti , cat a ne deschide inima catre ei.”
Janice Maeditere

“Ideea mea despre Craciun , veche sau noua , consta intr-un lucru foarte simplu : iubire fata de ceilalti.Ramane o singura intrebare : de ce asteptam Craciunul pentru a face lucrul acesta ?”
Bob Hope

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top