Tutorial Quilling: Decoratiune Ciupercuta cu fundita

Circul Magic Tutorial Quilling: Decoratiune Ciupercuta cu fundita pentru bradul de Craciun
Circul Magic Tutorial Quilling: Decoratiune Ciupercuta cu fundita pentru bradul de Craciun
Salutari creatorule, cel in cautarea unui nou proiect frumos pentru bradul de Craciun! Asa cum promiteam aici, am revenit cu tutorialul pentru decoratiunile ciupercuta cu fundita, globuletele handmade perfecte pentru un Craciun alternativ. Vei gasi toti pasii in colajul de mai sus, si mai jos vei gasi materialele necesare si cateva indicatii care sa iti fie de ajutor. 
Pentru a crea aceasta ciupercuta quilling cu fundita, vei avea nevoie de:
– pentru palarie si piciorus, vei avea nevoie de benzi de hartie roz si alb; iti sugerez o hartie cat mai ingusta pentru un efect cat mai finisat. Eu am folosit aici benzi de 3,5 mm, 60 g. Numarul benzilor variaza in functie de cat de mare vrei sa fie ciupercuta ta. 
Din benzile roz si albe vei rula cu atentie 2 discuri, pe care le vei modela cu grija. Din discul roz vei crea palaria ciupercii, care poate fi bombata, sau cu varf tuguiat. Important este sa nu uiti sa aplici lipici in interior pentru a te asigura ca benzile stau la locul lor. Piciorul este alb si il poti inalta folosind degetul mic sau chiar capatul bombat al uneltei de rulat.
– ac cu bucla, de care vei putea prinde un snur. Il vei aplica in fanta din varful palariei. Iti sugerez sa faci acest pas inainte sa lipesti palaria de picior. Aplica lipici pentru a te asigura ca acul nu se misca.
– snur cu margelute pentru a decora marginea palarioarei. Iti sugerez sa il lipesti dupa ce adaugi piciorusul. 
– paiete mici; eu am folosit paiete in forma de inimioara, dar poti folosi si alte modele, important este sa fie mititele.
– panglica pentru fundita; eu am folosit o panglica cu margini tari, de organza. O vei lipi pe varful palarioarei, avand insa grija sa nu acoperi acul cu bucla.
Iti urez succes si daca te-a inspirat acest tutorial quilling, sunt curioasa sa vad ce minunatii au iesit. Poti impartasi proiectul tau, intr-un comentariu la aceasta postare.
Descopera mai multe tutoriale pe aceasta pagina.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top