De anul nou, 2016 incepe cu Martisoare

martisoare-handmade-2016-naturale-floare-de-brad-conuri-circul-magic
Martisoare Circul Magic 2016: Flori de Brad
Primavara a venit mai devreme in atelier si cu o zi inaintea anului nou, sunt foarte fericita sa va prezint minunatiile de martisoare care va vor bucura in luna martie 2016. 
Zilele insorite din ultima vreme mi-au fost o muza de vis pentru martisoarele Flori de Brad, realizate din conuri aduse din Carpati, pictate manual si asezate cu grija pe o baza de brosa rotunda.
martisoare-handmade-2016-naturale-floare-de-brad-conuri-circul-magic
Martisoare Circul Magic 2016: Flori de Brad

Pentru mine, fiecare primavara incepe cu flori quilling, colorate si vesele. Martisoarele Flori Instelate celebreaza contrastul fermecator al culorilor intense de primavara devreme, pe fundalul alb al iernii intarziate. Florile sunt realizate manual, din hartie, in tehnica quilling si poarta mandrul snurulet al Martisorului.

martisoare-2016-handmade-floare-hartie-quilling-circul-magic-5
Martisoare Circul Magic 2016: Flori instelate
Simbol al zilelor de primavara cand soarele anunta deja venirea verii, martisoarele Un Mac de Primavara sunt o pata de culoare. Martisoarele sunt realizate manual, din hartie, in tehnica quilling si sunt asezte pe o baza de brosa.
martisoare-handmade-2016-flori-mac-quilling-hartie-circul-magic-1
Martisoare Circul Magic 2016: Un Mac de Primavara
 Cele mai frumoase privelisti ale primaverii sunt copacii infloriti. Martisoarele Crengute Inflorate amintesc de bogatia vesela a pomilor care revin la viata intr-un spectacol exuberant de culori si miresme. Martisoarele sunt realizate manual, din hartie, in tehnica quilling. Pe spate poarta ac de brosa.

martisoare-flori-2016-handmade-quilling-hartie-circul-magic
Martisoare Circul Magic 2016: Crengute inflorate
Cu primavara, incepe si soarele sa isi revina in drepturi, sa ne dezmierde si sa ne redea pofta de viata. 
Martisoarele Palarioara amintesc de plimbari in parcuri cu parfum de flori, de razele soarelui care incalzesc aleile si se rasfrang in privirile noastre. Palarioarele sunt realizate manual, din hartie, in tehnica quilling, si sunt decorate cu o fundita. Pe spate poarta un ac de brosa.
martisoare-handmade-2016-palarii-quilling-hartie-circul-magic
Martisoare Circul Magic 2016: Palarioare
Descopera si alte martisoare Circul Magic pe aceasta pagina.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top