9 Ani de Circul Magic

Saptamana aceasta am primit un mesaj de aniversare de la LinkedIn: s-au implinit 9 ani de cand a inceput povestea minunata a atelierului Circul Magic. Am invatat foarte multe lucruri creand minunatiile de pe blog. Tehnici de lucru noi, unele s-au prins de mine, altele mai putin. Am descoperit rand pe rand abilitati noi si resurse infinite de rabdare, fiecare proiect ispitindu-mi si mai mult creativitatea. Multumesc tuturor celor care m-au sustinut si au crezut in mine, prietenia lor este motivul pentru care Circul Magic exista. La cat mai multe bucurii.

Highlights


STRING ART

Anul trecut am incercat pentru prima data string art, o tehnica pe care imi doream sa o incerc de foarte mult timp. Mi-au placut enorm rezultatele si m-au inspirat sa creez mai mult. 

PRIMUL TARG DE MARTISOR

2016 a mai marcat o premiera. Am participat pentru prima data la un targ de martisor. Au fost doua saptamani minunate, petrecute in compania oamenilor frumosi. Unii dintre ei stiau deja de quilling, alti erau curiosi si dornici sa afle mai multe. Fiecare zi a fost un cadou pentru mine. Multumesc din inima.

PRIMELE FELICITARI QUILLING

Recunosc ca mi-a fost greu sa imi gasesc curajul sa lucrez felicitari quilling. Dupa prima felicitare mi-am dat seama cat de usor este sa faci un design cu adevarat unic. Desen cu hartie. Gasesti mai multe felicitari aici.

COLIERE QUILLING

Colierele din hartie au fost revelatia mea in 2015. Am redescoperit cat de frumoasa este hartia si cat de functionala se poate dovedi. Vezi mai multe coliere aici.

MARTURII DE NUNTA & BOTEZ

Primele marturii de nunta pe care le-am facut au fost o provocare. Nu mai lucrasem niciodata atat de multe miniaturi (in jur de 100) si  mi-am dorit ca fiecare sa fie perfecta. Bucuria a fost imensa dupa ce am primit feedbackul mirilor si al invitatilor. A fost experienta care m-a motivat sa creez cateva modele ca sursa de inspiratie pentru cei ce isi doresc marturii quilling pentru evenimentul lor. And voila, au iesit ele.


MARTISOARE QUILLING

Imi place mult sa creez martisoare. Este un lucru extraordinar sa ai ocazia sa bucuri ziua cuiva si prin intermediul clientilor mei, am participat si eu un pic la crearea unei bucurii. Pentru mine, martisoarele sunt mesageri de ganduri bune.

2016

2015
2014
2013

2012

Descopera mai multe martisoare handmade Circul Magic aici.

Imi plac foarte mult mandalele si pentru ca nu sunt atat de talentata la desen, imi place sa le recreez din hartie. Fiecare mandala este compusa din elemente unice dar simetrice care impreuna creeaza un tipar armonios. 

♡ M.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top