Dupa primul atelier cu flori de hartie

Am avut emotii, dar mi-a placut fiecare moment din timpul petrecut cu cei sase oameni faini care au venit la primul meu atelier cu flori de hartie.

DE MONICA BADIU

Duminica am organizat pentru prima data un atelier creativ!

Timp de doua ore, participantii la atelierul creativ organizat la ceainaria Bernschutz (universitate) au invatat cum se face o floare de hartie pas cu pas si au transformat niste simple coli de hartie in flori superbe si unice.

Am avut emotii, dar totul a iesit mai bine decat m-am asteptat si datorez totul oamenilor frumosi care m-au sustinut, dar si celor care au participat la atelier, mi-au dat energie, feedback constant si au ascultat sfaturile mele pentru a crea propriile lor flori de hartie.

M-am bucurat enorm sa vad ca atunci cand sunt motivati si inspirati sa o faca, oamenii isi vor manifesta imaginatia in cele mai frumoase moduri.

“Am avut o dupa-amiaza foarte relaxanta la atelierul de creatie… unde mi-am pus la incercare imaginatia… si iata rezultatul! Mersi mult, Mona, pt indrumare si incurajare” (Diana, participant la atelier)

“A fost minunat si deconectant! Multumim Monica pentru tot! Mult succes in continuare!” (Madalina, participant la atelier)

Multumesc din inima participantilor si celor de la ceainaria Bernschutz pentru gazduire.

Daca vrei si tu sa participi la urmatorul meu atelier creativ, aboneaza-te la newsletter sau urmareste-ma pe Facebook

♡ M

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top