Fata cu Flori de Hârtie

Making Of Colier Rainbow Quilling: Of Life

Circul Magic Quilling Necklace, Of Life
Un nou colier Rainbow Quilling by Circul Magic: Of Life
Inspirat de forma gulerelor africane (vezi aici cateva imagini), cel mai nou colier de hartie din colectia Rainbow Quilling spune povestea experientelor umane prin culori. Zeci de discuri de hartie colorata, de dimensiuni diferite, recreeaza un model vechi de colier, cu o simbolistica puternica in lumea comunitatii Maasai. Reinterpretarea lui se preteaza perfect pentru tinute moderne care au nevoie de un strop de culoare si de un accesoriu cu simbolistica puternica. 

In cultura Maasai, colierele guler au un rol foarte important. Acestea reprezinta statutul social, categoria de varsta, statutul marital, ba chiar si legatura stransa pe care o au cu animalele pe care le cresc. Dar cel mai important, fiecare culoare reprezinta un aspect important al vietii unui membru Maasai. 
Rosu reprezinta curajul, unitatea si provocarile pe care Maasai le indura in fiecare zi. Albastru reprezinta energia vitala a apei, lichidul esential vietii oamenilor dar si animalelor. Verdele este hrana, celebrand forta regeneratoare si nutritiva a pamantului pe care traiesc. Portocaliul reprezinta prietenia, generozitatea si ospitalitatea. Galbenul este o culoare a fertilitatii si a dezvoltarii, amintind de energia solara care este esentiala pentru cresterea hranei. Albul reprezinta puritate si sanatate, in timp ce negru este un apel la unitate, armonie si solidaritate.

Circul Magic Quilling Necklace, Of Life
Baza colierului este neagra, ingloband intreaga activitate umana sub semnul armoniei si solidaritatii. 

Circul Magic Quilling Necklace, Of Life
In viata nu traiesti o singura experienta. Multitudinea de culori reprezinta starile si provocarile prin care trecem in fiecare zi.

Circul Magic Quilling Necklace, Of Life
Lucrurile mari din viata noastra nu sunt suficiente pentru a ne intregi experienta. Lucrurile mici sunt cele care adauga culoare si ne completeaza viata si ajuta la dezvoltarea noastra personala. 
Circul Magic Quilling Necklace, Of Life
Viata fiecaruia dintre noi are si bune si rele. Important este ca fiecare provocare sa devina o lectie invatata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *