Fata cu Flori de Hârtie

Am facut primul meu perete cu flori

Portret Perete cu Flori de Hartie Handmade pentru Cabina Foto de Inchiriat - Amintiri Magice

E fascinant cum hartia poate sa creeze forme atat de frumoase si de naturale cu putin efort, imaginatie si indemanare. De florile de hartie m-am indragostit cu mult timp in urma. La inceput am avut tentative timide de a recrea in hartie frumusetea lor vibranta, dar pe masura ce au trecut anii, am devenit mai curajoasa si am experimentat mai mult cu tehnicile de lucru cu hartia. Dupa 8 ani de lucru, am reusit in sfarsit sa fac primele flori de hartie mari. Iar din ele am creat primul meu perete cu flori.

Portret Perete cu Flori de Hartie Handmade pentru Cabina Foto de Inchiriat - Amintiri Magice

Visam sa fac un perete de flori cu mult inainte sa le descopar in feedul de Pinterest. Mi se parea o idee super complicata dar ma fascina. Apoi au inceput sa apara tutorialele cu flori DIY (da, tot pe Pinterest) si dilema a inceput sa se elucideze. Am tot incercat sa le recreez, dar cu prea putin succes.

Apoi timp de doi ani mi-am tot zis ca nu am spatiu sa ma apuc de un perete cu flori. Ca o sa fie prea scump. Sau ca o sa dureze luni de zile. Si iata ca in ianuarie 2018 toate aceste “frici” si obstacole s-au evaporat.

Am facut primul meu perete cu flori in doar 5 zile.


Am folosit aproape doua topuri de hartie de xerox A4, o foarfeca, lipici pentru hartie, un pistol cu silicon, trei perforatoare pentru flori cu 5 petale, masina de perforat Sizzix pentru frunze si ca suport am ales panza de constructie (luata initial pentru alt proiect, dar asta e o alta poveste).

Am lucrat in jur de 7 ore pe zi la crearea florilor si atasarea lor pe suportul de panza. Va spun sincer ca a mers mai repede decat ma asteptam si desi a fost foarte obositor, am lucrat cu zambetul pe buze la fiecare floare.

Vor urma cateva tutoriale DIY in care o sa va arat cum am facut florile de hartie pentru perete. Tineti aproape 🙂

Portret Perete cu Flori de Hartie Handmade pentru Cabina Foto de Inchiriat - Amintiri Magice

Crearea peretelui cu flori a coincis cu lansarea unui nou proiect de suflet: photo corner si cabina foto Amintiri Magice. Dar o sa va povestesc despre asta cu o alta ocazie. Pana atunci, puteti vizita pagina de Facebook pentru mai multe detalii si oferta.

Vestea buna este ca peretele floral este disponibil pentru inchiriere 🙂 Pentru mai multe detalii imi puteti scrie la vreau@amintirimagice.ro

Mireasa Portret Cabina Foto de Inchiriat - Amintiri Magice

♡ M.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *