Peretele cu flori albe ajunge la Mariage Fest

Nici nu am visat ca intr-un an voi putea sa fac doi pereti cu flori handmade, dupa ce ani de zile am visat la asta.

DE MONICA BADIU

In ultimii doi ani am visat sa creez un perete cu flori de hartie. Aveam tot felul de ganduri: ca nu am timp, ca nu am spatiu, ca nu am resurse. Si iata ca in prima luna a anului 2018 am reusit sa trec peste toate aceste blocaje si sa fac primul decor cu flori de hartie.

“Intr-o saptamana de munca intensa am reusit sa creez primul meu perete cu flori de hartie. Dupa doi ani de vise. “

M-am bucurat nespus cand cei de la Fashion by Laina au comandat decorul meu cu flori pentru a standul lor de la targul de nunti Mariage Fest.

L-au folosit pentru a decora o coloana de marmura din Palatul Parlamentului si pentru a le reaminti viitoarelor mirese ca urmeaza si vremuri mai frumoase. 

Nu va zic pe ce zapada si frig am ajuns la Palatul Parlamentului cu frumusetea asta de perete cu flori. A fost chiar o surpriza placuta pentru toata lumea. Inghetate, cu zapada inca pe talpi, miresele au dat cu ochii de acest decor.

Acest decor floral a fost o provocare, o onoare si unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am facut.

Mi-a luat o saptamana de munca, a cate 12 ore pe zi sa fac acest perete cu flori de hartie. Am facut rani de la foarfeca, m-am ars cu siliconul fierbinte, am dormit cate 4 ore pe zi, dar la sfarsit, a meritat din plin.

Decorul cu flori de hartie este disponibil pentru inchiriere in mai multe dimensiuni si pe diferite suporturi. Poti sa citesti mai multe despre inchirierea peretilor cu flori de hartie pe aceasta pagina

♡ M

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top