Al doilea perete cu flori de hartie este gata

Nici nu am visat ca intr-un an voi putea sa fac doi pereti cu flori handmade, dupa ce ani de zile am visat la asta.

DE MONICA BADIU

De ani de zile am visat, planuit, gandit si razgandit conceperea unui perete cu flori de hartie. In 2018 am reusit sa il fac pe primul. Tot in 2018 am reusit sa il fac si pe al doilea. Si totul pentru ca in acest an am ales sa zic “da” oricarei provocari.

“In cateva luni am reusit sa materializez un vis care parea imposibil in urma cu doar un an “

La inceputul anului 2018 am lansat cabina foto si cu ea si invitatia catre miri sa vina cu propriile lor idei de decoruri. Si de aici pana la un nou perete cu flori de hartie a fost un drum scurt. Iar pe 1 septembrie, la Sinaia, am fost gata de petrecere cu un perete cu flori de hartie, o explozie de culoare si texturi vesele.  

Si totul a fost facut cu manutele, din hartie, cu pistorul de lipit si cu ceva ajutor de la presa Sizzix. Rezultatul a fost fabulos. Eu m-am indragostit de el, invitatii l-au adorat, iar mireasa care si-a dorit acest decor cu flori de hartie, cu greu s-a dezlipit de el.

Nu mai zic ce bine s-a potrivit cu luminile colorate din sala restaurantului Palace, din parcul Dimitrie Ghica, in Sinaia. Un loc de vis, cu un decor magic si un cuplu fabulos. Multumesc pentru aceasta ocazia de a crea pentru voi.

Daca vrei sa iti faci si tu un perete cu flori de hartie, iti spun ca nu este imposibil, dar este greu. Dureaza foarte mult, eu am lucrat aproape doua saptamani la el, si tot ar mai fi de bibilit la el. 

Iti povestesc despre cum am facut eu acest perete cu flori de hartie aici. Iar daca vrei sa il inchiriezi pentru propriul tau eveniment, gasesti toate detaliile in aceasta pagina

♡ M

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top