Fata cu Flori de Hârtie

Mix Ornamente Handmade pentru Bradul de Craciun

Lucrurile facute cu inima si sufletul fac sarbatorile magice. Iar ornamentele de Craciun pe care vi le propun in acest an sunt picatura din sufletul meu.

DE MONICA BADIU

De cativa ani de zile, ornamentele si globuletele din bradul meu de Craciun sunt handmade, cat mai eco-friendly si adesea facute de propriile mele manute. In ultimii ani, de cand am descoperit cat de frumosi pot sa fie fulgii facuti in tehnica quilling, aceste ornamente au ajuns in casele celor dragi sub forma de cadouri. Iar eu nu ma mai pot opri din a le face.

“Lucrurile facute cu inima si sufletul fac sarbatorile magice. Iar ornamentele de Craciun pe care le propun in acest an sunt picatura din sufletul meu.”

E ceva irezistibil la un cadou facut in intregime manual. E ceva din ce in ce mai rar sa gasesti cadouri care sa aiba suflet, sa aiba viata, sa aiba o urma de umanitate in ele.

Fulgii mei sunt realizati manual, din hartie, intr-o tehnica care mie imi este draga tare.

Quillingul este magia prin care o bucata de hartie prinde viata. Si este o tehnica de care eu m-am indragostit in urma cu aproape 10 ani, si de atunci am folosit quilling pentru a da viata multor lucrusoare cu suflet.

Setul contine trei fulgi de hartie, modele si dimensiuni diferite (vezi mai jos detaliile), vin cu tortite metalice sau din sfoara:

Fulg 1 – 9.5 cm x 9.5 cm
Fulg 2 – 7 cm x 7 cm
Fulg 3 – 6.5 cm x 6.5 cm

Pret: 85 lei pe set

Comanda ornamentele handmade pentru bradul de Craciun la salut@fatacufloridehartie.ro.

♡ M.

Tutorial Stea 3D de Hartie, cu Sizzix
Tutorial Stea 3D de Hartie, cu Sizzix

Tutorial Stea 3D de Hartie, cu Sizzix Stelele sunt magice. DE MONICA BADIU * Aceasta postare contine linkuri de afiliat. Am dezvoltat o pasiune pentru stele in ultima vreme. Sunt magice, n-am ce sa fac. Si n-am putut sa rezist acestei matrite de la Sizzix. A fost exact ce imi trebuia.  “Stelele sunt magice elemente […]

Idee inedita de recuzita foto: floare de hartie uriasa
Idee inedita de recuzita foto: floare de hartie uriasa

Floare de Hartie Uriasa Iata o idee inedita de recuzita foto: o floare de hartie uriasa. DE MONICA BADIU * Aceasta postare contine linkuri de afiliat. In urma cu aproape un an, am facut un curs de fotografie, unde am cunoscut-o pe Cristiana, newborn photographer (sau in romana, fotograf de nou-nascuti). Prin noiembrie Cristiana mi-a […]

Cum faci un perete cu flori de hartie
Cum faci un perete cu flori de hartie

Cum faci un perete cu flori de hartie Peretii cu flori de hartie sunt o nebunie de culori si petale. Daca esti fan DIY,iIata cum iti poti face si tu un perete cu flori de hartie. DE MONICA BADIU * Aceasta postare contine linkuri de afiliat. Peretii cu flori au inceput sa devina din ce […]

Cum sa faci o felicitare DIY cu creioane cerate topite​
Cum sa faci o felicitare DIY cu creioane cerate topite​

Cum faci o felicitare DIY cu creioane cerate topite Sa iti faci propriile felicitari e chiar mai simplu decat iti imaginezi. Iti trebuie o ascutitoare, niste creioane de ceara si o masina de calcat. DE MONICA BADIU * Aceasta postare contine linkuri de afiliat. Adesea lucrurile pe care le facem cu propriile maini au mai […]

PlayPause
previous arrow
next arrow

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *