Stea de Gheata - Ornament Handmade pentru Bradul de Craciun

Lucrurile facute cu inima si sufletul fac sarbatorile magice. Iar ornamentele de Craciun pe care vi le propun in acest an sunt picatura din sufletul meu.

DE MONICA BADIU

Ce ar fi sarbatorile de Craciun fara gesturile facute din suflet? Sau bradutul fara colectia de ornamente adunate an de an? 

“Lucrurile facute cu inima si sufletul fac sarbatorile magice. Iar ornamentele de Craciun pe care le propun in acest an sunt picatura din sufletul meu.”

De cativa ani de zile, ornamentele si globuletele din bradul meu de Craciun sunt handmade, cat mai eco-friendly si adesea facute de propriile mele manute. In ultimii ani, de cand am descoperit cat de frumosi pot sa fie fulgii facuti in tehnica quilling, aceste ornamente au ajuns in casele celor dragi sub forma de cadouri. Iar eu nu ma mai pot opri din a le face. 

Toata toamna si o mare parte din iarna migalesc zi si noapte la aceste mici sculpturi de hartie. Si fiecare fulg este unic. Fiecare fulg primeste atentie, iubire si in el se reflecta creativitatea si pasiunea din sufletul meu. 

E ceva irezistibil la un cadou facut in intregime manual. E ceva din ce in ce mai rar sa gasesti cadouri care sa aiba suflet, sa aiba viata, sa aiba o urma de umanitate in ele. 

Fulgii mei sunt realizati manual, din hartie, intr-o tehnica care mie imi este draga tare.

Quillingul este magia prin care o bucata de hartie prinde viata. Si este o tehnica de care eu m-am indragostit in urma cu aproape 10 ani, si de atunci am folosit quilling pentru a da viata multor lucrusoare cu suflet.

Dimensiuni: 9.5 cm x 9.5 cm
Pret: 32 lei ornamentul / Sau 3 fulgi – 105 lei

Comanda ornamentele handmade pentru bradul de Craciun la salut@fatacufloridehartie.ro sau pe Breslo

♡ M.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top