Floare de Hartie Uriasa

Iata o idee inedita de recuzita foto: o floare de hartie uriasa.

DE MONICA BADIU

* Aceasta postare contine linkuri de afiliat.

In urma cu aproape un an, am facut un curs de fotografie, unde am cunoscut-o pe Cristiana, newborn photographer (sau in romana, fotograf de nou-nascuti). Prin noiembrie Cristiana mi-a scris si mi-a comandat un proiect de recuzita foto inedit: o floare de hartie, uriasa. 

“Sedintele foto de studio pot sa devina si mai creative cand au recuzita inedita. O floare mare de hartie poate sa fie folosita si sedintele foto cu bebelusi dar si in cele tematice.”

M-am pus la treaba si pentru prima data am lucrat cu hartie creponata pentru a face flori. Am avut ceva emotii, dar m-am cam indragostit de cat de maleabila este hartia creponata si cat de frumos se imbina petalele, mai ales cand sunt de nuante diferite.

Materiale necesare pentru a face o floare de hartie uriasa

Pana la acest proiect nu prea m-am incumetat sa lucrez cu hartie creponata. Prima data cand am incercat, am folosit o hartie prea subtire si nu mi-a placut ce mi-a iesit. Dar de data asta, totul a mers ca pe roate si mie a cam inceput sa imi placa acest tip de hartie pentru a face flori.

Floare de Hartie Uriasa

Pentru a realiza o floare de hartie uriasa ca aceasta ai nevoie de :

O sa revin in curand cu un tutorial care sa va arate pas cu pas cum sa faceti si voi o astfel de floare de hartie uriasa.

Intre timp va invit pe Breslo unde va asteapta minunatii handmade si kituri hobby pentru crafteri.

♡ M.

Vrei mai multa inspiratie? O data pe luna trimit newsletterul creativ. Aboneaza-te aici

[mc4wp_form id="186"]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top